Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Nyomtál már egy kézzel vállból rúddal?

2017. június 14. - KissLifeGym1

Van néhány olyan gyakorlat, amit ugyan csinál 1-1 ember a teremben, de mástól nem igazán látod. Kipróbálnád, de óckodsz tőle, mert nem tudsz magabiztosan neki veselkedni. Na, ez a gyakorlat is éppen ilyen.
olimpiairud.jpg

Tudod, hogy mire dolgozol, ha az egykezes válltól nyomást csinálod rúddal?

Vállizomból dolgozol, de sokkal preventívebben, minta egyekezes súlyzóval végeznéd. Ráadásul ha ütőerőt akarsz növelni, ez tényleg a te gyakorlatod! olimpiairud2.jpg

Helyes kivitelezés
Szükséged lesz a teremben egy olimpiai rúdra és egy üresebb sarokra – ahol elférsz vele.

Az egyik felét helyezd a sarokba, a másikra pedig húzz annyi tárcsát, amennyivel még stabilan mozgatni tudod majd. Egyenes háttal, két kézzel hajolj le érte, billentsd arra az oldalra amelyiken használni szeretnéd, és engedd el az ellentétes kezeddel.

Az alaphelyzet innen lesz, néhány centivel a válladtól úgy, hogy 45 fokos szöget zárjon. Az intenzitást úgy tudod fokozni miközben tolod és visszaengeded a rudat, hogy a két oldal között nem tartasz pihenő időt!

mezomorf.jpg

Ehhez és hasonló hasznos gyakorlatokhoz
a 11. kerület szívében keresve sem találnál jobb helyet,
mint a KissLife Sportközpont!


Jól felszerelt, klimatizál, barátságos hangulatú edzőterem, szakmai segítséggel!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr7912589907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása