Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

A Gáspár lányok egyre szexibbek

2017. május 15. - KissLifeGym1

Míg a nagyobbik Gáspár lány karcsúsodott, kishúga mintha megkapta volna ledobott kilóit. Virág megelégelte a rosszalló beszólásokat, és nővére nyomdokaiba lépett – az eredmény jelenleg több, mint 10 kg mínusz...evelin.jpgGáspár Evelin látványos fogyása néhány éve nagy sajtóvisszhagot váltott ki, miközben húga egyre terebélyesedett. A kis Virág néhány hónapja még osztálytársai gúnyolódásainak céltáblája volt, amit megelégelt.

Nővére segítségével diétába kezdett, és közösen járnak edzeni. Evelin támogatásának, és a kis Gáspárlány kemény munkájának meg is lett az eredménye: Virág 15 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg!virag.jpegBüszke teljesítményére, de elégedett csak akkor lesz magával, mikor még 10 kilóval kevesebbet mutat majd a mérleg.

A motiváció elengedhetlen a célok elérésében,
egy társ támogatása pedig
túl tud lendíteni a fáradtabb napokon.

Te is szeretnél olyan sikereket elérni, mint a Gáspár lányok, és szeretnéd jól érezni magad a bőrődben? Egyeztess időpontot egy kötelezettségek nélküli konzultációra az Edző Centrum trénereivel az info@edzocentrum.hu címen.

Hivatkozz a blogra, hogy díjmentesen mérjék fel állapotodat, és hasznos táplálkozási tanácsokkal lássanak el!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr7612501129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása