Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Túl van a 80-on a világ legidősebb testépítő nagyija

2017. május 09. - KissLifeGym1

A testépítés nagy önfegyelmet, szorgalmas kemény munkát, és kitartást igényel - Ernestine Shepherd 80 éves nő létérre a mai napig birtokolja ezeket az erényeket. Mi motiválja mégis mindennap ennyi idősen, hogy nyugdíjas évet pihenés helyett kemény edzésekkel töltse? fitnagyi2.jpg

Amerika büszkesége 56 esztendősen érzett magában elég ambíciót arra, hogy rendszeres sportra adja a fejét. Azóta minden reggel hajnal 3-kor kel, hogy legyen ideje tartani kemény edzéstervét: szigorú étrendet tart, 130 km-t fut hetente, és keményen teljesít az edzőteremben ismellette pedig bibliai idézeteket olvas.

Testépítő versenyeken vesz részt, mellette pedig csoportos edzéseket is tart – eleinte alig 10 főt oktatott, mára azonban már alig férnek be a terembe. Teljesítményével bekerült a Guinnes Rekordok Könyvébe, mint a világ legidősebb női testépítő versenyzője. Ernestine szerint a kor csak egy szám – és ezt naponta be is bizonyítja.  fitnagyi.png

Ha egy 80 éves nő képes ilyen teljesítményre,
te vajon mire vagy képes?

Ne találgass, ez nem barkóba.
Az élet arra való, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle!


Nekem a Kiss Life Gym vezető személyi edzője segített elindulni az úton. Hivatkozz nála a blogra, és cserébe díjmentes állapotfelmérést nyújt, hasznos tanácsokkal. Regisztráció nélkül, e-mailben tudsz vele időpontot egyeztetni az info@kisslifegym.hu címen.

A siker nem fogja lejjebb adni, ezért nekünk kell felemelkedni hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812489709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása