Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Te is elköveted ezeket a hibákat a farizom gyakorlatoknál?

2017. június 05. - KissLifeGym1

Elég időt fordítasz fenékizmaid megdolgozására? Tegyük fel, hogy így van. Viszont van néhány momentum, amelyekkel hátráltatod a fejlődést, a tudtodon kívül. Kíváncsi vagy rá, mik azok?ass.jpg

Nem csak a mindennapi életben ülünk sokat, de számos a teremben végzett gyakorlat közben is. Az ágyéki szakasz izmai az ülés során megrövidülnek – nem véletlen kell rájuk kiemelt figyelmet fordítani! Az erre vonatkozó korábbi írásunkat itt találod!

Hogy miért probléma ez?
Mert a farizmok ennek hatására igencsak elgyengülnek. Ami pedig már csak azért is hátrány, mert ilyenkor a combhajlító izom veszi át a szerepét a fenék gyakorlatok során – tehát nem azt a hatást éred el, amit szeretnél.
ass2.jpgNagyon jó a lépcsőgép, viszont egy idő után már nem fejt ki különösebb hatást a fenék izmokra, mert hozzászoknak a terheléshez. Ne félj bevonni a far edzésénél a súlyokat!

Másként nem jár az edzéssel izomépítés, hiszen csak kis mértékben keletkeznek hajszál repedések, amik feltöltődhetnének tápanyaggal!ass3.jpg

KissLife Fitness & Gymben minden eszközt megtalálsz egy burtál edzéshez, hogy kellőképpen megdolgoztathasd farizmodat!


Jól felszerelt edzőterem, kellemes hangulattal és profi edző gárdával - és nem mellesleg klímával! Hogyha a 11. került környékén laksz, erősen ajánljuk!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr7512563773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása