Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Te is elköveted ezeket a hibákat?

2017. április 25. - KissLifeGym1

Végre rászánod magad és teszel azért, hogy ma ne ugyanaz nézzen vissza este rád a tükörből, mint tegnap. Aztán eljön a holnap, és még sem észlelsz változást. Mi lehet az oka? Mutatom a hibákat!hibak2.jpg Magasra tartod a lécet, de mégsem guggolsz hozzá elég mélyre! Hiába hozod meg a döntést, hogy "Na, hétfőtől már tényleg edzek!" - minden héten van hétfő, barátom! Szabj pontos határt a céljaidnak, és tartsd is be! Hetente többször lemész a terembe, hajlítgatod a vasat, és izmosodsz/formásodsz.

Ideje végre tenned magadért!

Ha kocka hasat szeretnél nyárra, vagy jó segget,
azt ábrándozással, meg a kanapén heverve
önsajnálatba fulladva nem fogod elérni!

Ha úgy ítéled meg, hogy diétára van szükséged, akkor vedd tudomásul, hogy nincsenek csaló napok! Ha már belefogsz, csináld rendesen - semmi értelme a szarnak adni egy pofont. És a divat diétákkal bizony nem fogod megváltani a Világot! A titok nyitja: Kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elégetsz egy nap, és nyomass intervall edzést!hibak.jpg

Rajtad múlik mennyit vagy képes megtenni önmagadért!
Ha úgy érzed, egyedül nem megy, az Edző Centrum trénereitől bármikor kaphatsz segítő kezet! Regisztráció nélkül, díjmentesen végeznek állapotfelmérést. Táplálkozási tanácsokat adnak, és igény szerint segítenek összeállítani az edzéstervedet is!

Hidd el, csak az első lépés nehéz,
ahogy elindulsz a fejlődés útján, büszke leszel arra, amit a tükörben látsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr4812452889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása