Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Hogy lesz egy bálnából fitness modell

2017. május 18. - KissLifeGym1

Mi kell ahhoz, hogy egy ember ledobjon magáról több mint 50 kilót? Vasakarat, mérhetetlen szorgalom és önkontroll. Donnának sikerült 104-ről 52 kilóra billentenie a mérleget! Jelenleg fitness versenyekre jár, és modellkedik. Utána tudod csinálni?donna_gillie3.jpgEgészen az első munkahelyéig végig kísérte nagymértékű túlsúlya Donna Gilliet, a lányt, aki a 104 kilójával nagyon kilógott környezetéből. Sohasem vetett meg egy falatot sem, hiszen imádott enni.

donna_gillie.jpeg(Fotó: Daily Mail Online) 

Ám 7 évvel ezelőtt megelégelte a szúró tekinteteket, és hogy folyton összesúgnak a háta mögött: elkezdett odafigyelni étkezésére, és a testedzést is bevette a napi rutinjábastep and body pump, és zumba órákat látogatott. Az eredmény 2 év alatt 35 kiló mínusz.

Fogyása ekkor stagnálni kezdett, de Donna nem adta fel, inkább teljes életmódot váltott. donna_gillie2.jpg

És mikor elérte a bűvös 52 kilót, a plasztikai sebészek helyett személyi edzőhöz fordult, hogy testét definiálttá és tónusossá formálja.

Sokkal hatékonyabban járhatod be ezt az utat, ha a kezdetektől személyi edzővel dolgozol együtt!

A KissLife Fitness & Gym személyi edzői között szakértő partnerre találsz!
Egyeztess időpontot egy kötetlen tanácsadásra az info@kisslifegym.hu mail címen, és ha a blogra hivatkozol, díjmentesen felmérik állapotodat, hogy tudd honnan indulsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr5212513283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása