Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Alternatíva az állig húzásra

2017. június 23. - KissLifeGym1

Noha az állig húzás igazán megdolgoztatja a vállizmokat, közben nem hat túl preventíve ízületeinkre. Ahelyett azonban, hogy feladnánk egy olyan gyakorlatot ami kidolgozottabbá és szélessé teszi vállunkat, mutatunk egy hasonlóan hatékony opciót!
allighuzas.jpgÁllig húzás helyett válaszd inkább a oldalemelés egy variánsát – kevésbé teszed ki vele traumának vállöved belső részét.

Hogy megkönnyítsd a dolgod és magabiztosan elsajátítsd a gyakorlatot, használhatod hozzá a ferde padot, a függőlegesnél egyel lentebbi rovátkába akasztva. Feküdj rá mellkassal és úgy végezd a gyakorlatot. 

tarogatas.jpg

Kivitelezés
Enyhén dőlj előre – hogy a trapéz és a középső delta izmok dolgozzanak, egyenes háttal.

Végezz oldalemeléseket úgy, hogy a legfelső ponton kicsit megtartod a pozíciót – ez minél inkább vízszintesen van a talajjal, annál produktívabb a gyakorlat végzés

  Ahol pedig a 11. kerületben definiálttá alakíthatod válladat, az a 

KissLife Fitness & Gym!

Modern, jól felszerelt, klimatizált és barátságos edzőterem,
profi szakmai segítséggel!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr1012613619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása