Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Amikor Chuck Norris fekvenyom, nem magát nyomja ki, hanem a földet nyomja le

2017. május 22. - KissLifeGym1

Carlos Ray Norris Jr. néven látta meg a napvilágot. 18 évesen katonai rendészként csatlakozott az Egyesült Államok Légierejéhez, és Dél-Kóreában kezdte meg szolgálatát – ott kapta a Chuck becenevet. De hogy vált világrengető mémmé ereje? chuck.jpg

Még Dél-Kóreában elsajátította a tangszudó-, taekwondó-, Shito-Ryu-, és a brazil Jiu-Jitsu harcművészeti stílusokat fekete öves szinten.

Létrehozta a Chun Kuk Duót, és Egyesült Harcművészetek Szövetségét. 22 évesen szerelt le – úgy, hogy közvetlen harcban sosem vett részt. Egy repülőgép gyártó cégnél kezdett dolgozni, mellette pedig karateiskola-hálózatot épített fel. 

chuck2.jpg

Mindössze ötször vesztett mérkőzést küzdősportban, utána zsinórban 6 éven át ő viselte a profi középsúlyú karatebajnoki címet! Emellett pedig övé lett több harcművészeti kiválóságát elismerő díj is.

Filmes pályafutását nagymértékben a küzdősportokbeli sikereinek köszönheti. Filmbéli szerepeinek kimértsége, folyamatos pörgőrúgásai és egyéb harcművészeti megmozdulásai felbuzdították Amerika-, majd az egész világ mémgyárait.

chuck3.jpg

Szeretnél te is legendává válni?
Az Edző Centrum trénerei professzionális támogatást nyújtanak a célod eléréséhez!

Kötelezettségek nélkül tudsz velük időpontot egyeztetni az info@edzocentrum.hu címen,  és ha a blogra hivatkozol, akkor díjmentesen felmérik jelenlegi állapotodat, és hasznos táplálkozási tanácsokkal is ellátnak!

A siker célkitűzésen múlik, minden más csak körítés.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr2412532009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása