Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Belefér-e a felvágott egy rendes diétába?

2017. június 22. - KissLifeGym1

Cukor, szőlőcukor, dextróz… vajmi kevés az olyan felvágottas vákuumcsomagolás, aminek a hátulján ne lenne feltüntetve valamelyik. De mi van, ha diétázom? Ennyi belefér? felvagott2.jpg

A gyárakban ahol a felvágottak készülnek nem arra törekednek, hogy értékes tápanyagokkal spékeljék meg őket. Minél kevesebb pénz- és időráfordítással minél ízletesebb húsokat akarnak előállítani a fogyasztók számára.

Attól, hogy csirke- vagy pulykamell sonkáról beszélünk, még nem tartalmaz több a szervezet számára fontos anyagot, mint egy mezei sertéspárizsi. Gyártásuk során olyan összetevőkkel rakják tele, amikhez elengedhetetlen a cukor hozzáadása.
felvagott.jpg

Hogyha nem tudsz lemondani a felvágottakról, akkor a prémium kategóriás termékeket kell keresned – amik viszont nem idomulnak minden háztartás konyhapénzéhez, borsos áruk miatt.

Egy minőségi húskészítményt a következőkről ismersz fel:
Alacsony benne a hozzáadott zsír- és só mennyiség, 80% feletti a fehérje tartalma.

szendo.jpg

Ne feledd, tested formája 70%-ban azon múlik, hogyan étkezel! Az edzéssel csak a maradék 30%-hoz járul hozzá. Ahhoz viszont tudunk egy jól felszerelt edzőtermet, ami klimatizált és barátságos hangulatú, profi szakmai segítséggel!

A 11. kerület szívében csak rád vár a

KissLife Sportcentrum!

hetfotoledzek.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr9212613299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása