Cukor, szőlőcukor, dextróz… vajmi kevés az olyan felvágottas vákuumcsomagolás, aminek a hátulján ne lenne feltüntetve valamelyik. De mi van, ha diétázom? Ennyi belefér?
A gyárakban ahol a felvágottak készülnek nem arra törekednek, hogy értékes tápanyagokkal spékeljék meg őket. Minél kevesebb pénz- és időráfordítással minél ízletesebb húsokat akarnak előállítani a fogyasztók számára.
Attól, hogy csirke- vagy pulykamell sonkáról beszélünk, még nem tartalmaz több a szervezet számára fontos anyagot, mint egy mezei sertéspárizsi. Gyártásuk során olyan összetevőkkel rakják tele, amikhez elengedhetetlen a cukor hozzáadása.
Hogyha nem tudsz lemondani a felvágottakról, akkor a prémium kategóriás termékeket kell keresned – amik viszont nem idomulnak minden háztartás konyhapénzéhez, borsos áruk miatt.
Egy minőségi húskészítményt a következőkről ismersz fel:
Alacsony benne a hozzáadott zsír- és só mennyiség, 80% feletti a fehérje tartalma.
Ne feledd, tested formája 70%-ban azon múlik, hogyan étkezel! Az edzéssel csak a maradék 30%-hoz járul hozzá. Ahhoz viszont tudunk egy jól felszerelt edzőtermet, ami klimatizált és barátságos hangulatú, profi szakmai segítséggel!
A 11. kerület szívében csak rád vár a
KissLife Sportcentrum!