Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Tényleg haszontalanok a sportitalok?

2017. május 24. - KissLifeGym1

Sokan nem igazán fogják fel, hogy nagyon is sok, lényegi különbség van a sportitalok és az energiaitalok között! Te fogyasztod bármelyiket?  tuledzes4.jpg

Miért iszol energiaitalt?
Mert van benne koffein és némelyikben taurin – és valamennyiben rengeteg a cukor.

Ehhez képest mit tud a sportital?
Ezek valójában izotóniás italok, amik arra hivatottak, hogy elejét vegyék az extrém dehidratáltságnak. 

sportital2.jpg

Mert ugye, aki aktívan sportol, az a mozgás során nem csak vizet veszít szervezetéből, hanem fontos ásványianyagokat is.

Izotóniás italokat akkor van értelme fogyasztani, hogyha huzamosabb ideig végzel kardio- vagy aerob mozgást. Egy kondi edzésnél a víz is tökéletesem kielégíti a szervezet igényeit. sportital.jpg

 A BioTech USA Isotonic - Hydrate & Energize italpora kellő energialöketet ad, miközben újratölti a kiürült ásványi anyag raktárat.

Próbáld ki ma, mennyit dob az edzéseden egy ilyen sportital!
Gyere a KissLife Fitness & Gymbe, és hivatkozz a blogra, hogy edzés előtt díjmentesen felmérjék aktuális állapotodat, és hasznos táplálkozási tanácsokkal is ellássanak!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr7312534919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása