Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Ezeket edd, ha hatékonyabban szeretnél izmot pakolni magadra!

2017. június 29. - KissLifeGym1

Tudtad, hogy a tested alakiságát 70%-ban az étkezéssel alapozod meg? Ennek okán nagyon sokféle étellel meg tudod támogatni a fejlődésedet. Nézzük, mik azok az ételek, amik a legproduktívabban lehetnek a segítségedre!
izom.jpeg

Egy alma mindig elfér a táska mélyén!
Biztosíthatod vele edzés után a folyadék- és rostpótlást, és szénhidrátot is juttathatsz vele a szervezetedbe. Kalóriatartalma alacsony, és rosttartalma miatt elűzi az éhségérzetet.

Melyik csonthéjas az, ami segít a regenerálódásban, tele van értékes tápanyagokkal, rostokban és fehérjében is dús, gazdag jó zsírokban, és még energiát is ad? Ez bizony a mandula!

feherjek.jpg

Szereted a lazacot?
Kiváló Omega-3 forrás – ami jótékonyan hat a memóriára, fehérjében gazdag, valamint B12- és D-vitamin tartalma is magas.

S ha már Omega-3: tudtad, hogy a tojás is bővelkedik benne?
 Ráadásul fehérje tartalma is magas, és ásványi anyag beviteledhez is hozzájárul!

best-chest-exercises.jpg

S hogy a maradék 30%-át is megformázd testednek, irány a 11. kerület vásárcsarnokának teteje! Klimatizált, jól felszerelt, modern és barátságos hangulatú edzőterem, profi szakmai segítséggel!

KissLife Sportcentrum

1119 Budapest, Tétényi út 63. hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr9112628347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása