Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Plié - a szemet gyönyörködtető lábakért

2017. június 28. - KissLifeGym1

Szépen kidolgozott lábakat szeretnél? A plié guggolással sokat tehetsz érte! Hollywood sztáredzői és a világ fitnessz modellei láb programjának része! Nézzük, hogyan csinálják! beachbody.jpg

Lényegében nem csak magáról a guggolásról van szó, hanem egy magas intenzitású intervall edzésről, combközelítő- és távolító gépes gyakorlattal megspékelve – a produktívabb hatás elérésének érdekében.

Állj vállszélességnél nagyobb terpeszbe, térdeid és lábfejeid kifelé nézzenek 45 fokkal. Vidd a talaj felé a csípőd amennyire tudod. A hátad végig maradjon egyenes, és ügyelj rá, hogy a térdeid ne menjenek a lábfejeid elé!

plie_guggolas.gifMaga a program pedig a következőképpen néz ki
Két köröd lesz, és mindből 3 ismétlés. Pihenőt csak akkor tarts, mikor a kör végére értél!

  1. kör
    - 20 plié guggolás
    - 20 ismétlés combközelítő gépen, kisebb súlyokkal

  2. kör
    - 20 ismétlés combtávolító gépen, kisebb súlyokkal

combkozelito.jpg

Hogyha ez már nem jelent kihívást, a guggolásokat végezd lábujjhegyen – a legalsó ponton belerugózva, és használhatsz természetesen súlyokat is hozzá. Valamint a gépeken is feljebb veheted a nehézségi fokot!

Ha pedig ennél is nagyobb izommunkával szeretnéd terhelni lábaidat és hatékonyabban fejlődni, akkor a 11. kerület szívében vár egy klimatizált, jól felszerelt, barátságos hangulatú edzőterem, profi szakmai segítséggel!

KissLife Sportcentrum

1119 Budapest, Tétnyi út 63.

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr3412625261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása