Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Most akkor ehetek este 6 után, vagy sem?

2017. május 12. - KissLifeGym1

Ez egy olyan téma, amire két embertől általában háromféle válasz érkezik. De a titok nyitja valójában a hozzáállásban rejlik, hogy fogyni szeretnél-e, vagy az egészség megőrzés miatt foglalkoztat-e a kérdés?6utan.jpgMerthogy, az egészséges ételek van, hogy hizlalnak; a diétásak pedig nem feltétlen egészségesek.

Ez „az este 6 után már ne egyél, mert hízni fogsz…” néphiedelem úgy kapott szárnyra, hogy alvás közben a gyomrot terheli az étel, amit lefekvés előtt nem emésztett meg. Ezért találták ki ezt a bűvös 6 órát – este 8-9 előtt kevés felnőtt tér nyugovóra, így szervezete még fel tudja dolgozni a vacsoráját.6utan2.jpg

Rántsuk le a leplet!


Fehérjét, teljes kiőrlésű gabonákat, és friss zöldségeket – tehát lassan felszívódó szénhidrátokat, nyugodtan ehetsz este 6 után is! Amivel éjszaka a gyomrod nem bír el, az gyümölcs, a fehér cukor, és a lisztes készítmények.

Ideális az volna a célodtól függetlenül,
hogy a napi étkezést 5 felé bontsd.

Nem véletlen ám, hogy a gyerekeknek is van tízórai meg uzsonna a fő étkezések között. És a táplálkozási tanácsadók szerint az sem árt, ha nagyjából ugyanazokba az időintervallumokba időzíted őket.

Táplálkozási tanácsokban a Kiss Life Gym vezető személyi edzője az ász! Ha a blogra hivatkozol, díjmentesen lát el velük, és az állapotodat is felméri! Regisztráció nélkül, e-mailben tudsz időpontot egyeztetni vele az info@kisslifegym.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr4312498615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása