Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Arabeszk - a formás fenékért!

2017. május 29. - KissLifeGym1

Rengeteg hatékony gyakorlat van a farizmok edzésére – amik jól jönnek most, hogy beleléptünk a nyárba. Guggolás, kitörés, lábemelések... gyors és látványos fejlődésre vágysz? Próbáltad már az arabeszket? arabeszk3.jpg

Lényegében az arabeszk nem egy gyakorlat, hanem egy speciális testtartásamit elsősorban a balettben használnak.

Legyinthetsz ugyan, hogy akkor mégis mi köze van a formás fenékhez... de láttál már balett táncost lapos, idomtalan popóval? Kötve hiszem. arabeszk.jpg

Alap állás:
Csípőszéles terpesz, a jobb karodat emeld fel a plafon felé, a jobb lábad pedig húzd magad mögé spiccben.

A hátsó lábad emeld fel szép lassan a földtől míg izmaid engedik, a lábfejed tartsd végig spiccelve. Hogy stabil legyen a tartásod, nyugodtan támaszkodhatsz az alsó kezeddel.

ass.jpegIsmételd meg az emelést legalább 20×, és utána csináld meg a bal lábaddal is. Ha még érzel magadban erőt, akkor pedig csináld meg ellentétes láb-kar tartásban is!

Hogyha pedig összetettebb, egész testet átmozgató alakformálásra vágysz, akkor irány a KissLife SportközpontKlimatizált, jól felszerelt, modern edzőterem, professzionális edzői segítséggel és barátságos hangulattal!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr5212548915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása