Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Óriás sorozatokkal az óriási fejlődésért!

2017. június 26. - KissLifeGym1

Egy olyan technikát hoztunk ma neked, amivel produktívabban érhetsz el rövid idő alatt látványosabb fejlődést. Noha ez egy elég agresszív módszer, ha belekóstolsz, rákapsz az ízére! 

tricpesz.jpg

Miről is szól az óriás szett?
Egy izomcsoportra végzett legalább 4 féle gyakorlat, pihenő idő nélkül – igen, hasonló mint a szuperszett, viszont vele ellentétben itt nem több izomcsoportra kell dolgozni.

Egy-egy ilyen edzés alkalmával igencsak megtámogathatod izmaid gyarapodását, hiszen maximális intenzitással és edzésvolumennel csapathatod a gyakorlatokat! 

squat.jpg

Így dolgozz
Nehezebb gyakorlatokkal kezdj, és onnan haladj az egyre könnyebbek felé. A súlyokat pedig ugyanígy válaszd meg: a maximálishoz közeli terheléstől haladj visszafelé.

Ám pont emiatt vigyázni kell ezzel az edzés metódussal, hiszen a durva ballaszttól átcsaphat túledzettségbe és enerválttá tehet. - Mert ugye legalább 4 gyakorlatot kell elvégezned, 4×8-12 ismétléssel, pihenés nélkül.

sorozat.jpg

Mindezt pedig a 11.kerület szívében a legjobb egy olyan helyen tenni, ami modern, klimatizált, jól felszerelt, és profi szakmai segítséget is igénybe tudsz venni!

KissLife Sportcentrum

1119 Budapest, Tétényi út 63.

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112621343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása