Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Saját testsúlyos gyakorlatok a formás seggért!

2017. április 21. - KissLifeGym1

Egy jó segg mindenképpen irigység tárgya: a lányok részéről, hogy nem az övék; a fiúkéról pedig, hogy nem ők döngetik. Ha napi 10 percet rászánsz a következő gyakorlatokra, a saját és a pasid boldogsága is garantált!melyguggolas2.jpgAz egyik ilyen nagyon hasznos gyakorlat az úgynevezett lóállás.
Állj minél szélesebb terpeszbe - de azért mikor leguggolsz, még stabil maradj. Vidd a talaj felé a csípőd annyira, hogy a combjaid vízszintesek legyenek vele, a lábfejek kifelé forduljanak, és a törzsed végig egyenes maradjon. Tartsd addig ezt pozíciót míg bírod, de legalább 20 másodpercig! Minél edzettebb a farizmod, annál tovább fogod bírni.melyguggolas.jpgPróbáltad már a mély guggolást?
Alattomosabb, mint gondolnád! Állj vállszélesnél nagyobb terpeszbe, guggolj le annyira, hogy a feneked még pont ne érintse a talajt, és tartsd meg magad néhány másodpercig. Ezt minél többször ismételd - míg koncentráltan tudod tartani magadat. A lábfejek enyhén kifelé nézzenek, a törzs pedig végig maradjon egyenes. Másként annyit fog érni ez a gyakorlat, mint halottnak a csók.

Még ma vesd bele magad, hogy meglegyen a hatásuk mire előkerülnek a rövid nacik.

edzocentrum.hu
kisslifegym.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr9912439773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása