Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Kagyló plank a formás popsiért!

2017. június 22. - KissLifeGym1

Kerek feneket szeretnél, de elveszik a kemény munkától a kedved a már megszokott gyakorlatsorok? Van még a nap alatt: elhoztuk neked a kagyló plankot, ami egy nagyon produktív, kevésbé szokványos popó formáló gyakorlat! popsi.jpg

Így kezdj neki
Feküdj le oldalt a talajra, támaszkodj meg az alsó alkarodon és a másik kezedet pedig tedd rá a csípődre. A lábaidat térdig húzd fel úgy, hogy a lábfejeid a hátad mögött legyenek.

Ne lógasd a fejed, tégy úgy mintha a gerincoszlop meghosszabbítása volna! Törzsed legyen végig egyenes, a csípőd pedig feszes. 

popsi2.jpgA következőképp dolgozz
Tárogass a felső lábaddal - de izomból, ne pedig lendületből! Ügyelj rá, hogy a gyakorlat végzése alatt a tested ne forduljon el, végig legyen feszes a tartásod.

Folyamatosan csináld a tárogatást legalább 1 percen át az egyik, majd a másik oldalra is. Minél több ismétlést végzel, annál látványosabb eredményt tudsz vele produkálni!

popsi3.jpg

Kelenföld környékén laksz?

A KissLife Sportközpont

egy jól felszerelt és modern edzőterem,
ahol 
minden adott
egy kemény fenékreformhoz!
 hetfotoledzek.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr2012612649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása