Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Így őrzi meg bomba alakját a botrányhősnő, Miley Cyrus

2017. május 07. - KissLifeGym1

Anno még Hannah Montanaként ismerte meg a nagyérdemű, mára azonban már mocskos mód levetkőzte kislányos bájait. És amellett, hogy zenei karrierje valóban figyelemre méltó, testének idomai mellett sem tud az ember szó nélkül elmenni. Vajon, hogy csinálja?

tumblr_n176hsp9fd1st18yzo1_r1_500.gif_500x281

Érdekes, hogy mennyi önfegyelem szorult bele ahhoz képest, hogy köztudottan sűrűn él kábítószerekkel. Mégis tudatosan táplálkozik, és rendszeresen jár edzeni is. Elsősorban a pilates szerelmese, de gyakran kerékpározik is, és rengeteg táncpróbája van – hogy a klipjei is olyan bombarobbantóak legyenek, mint Miley teste. miley_cyrus.jpg

Szeretnél te is olyan szexi idomokat, mint a wrecking ball királynő?

Egyeztess időpontot az Edző Centrum vezető edzőjével az info@edzocentrum.hu mail címen, hogy segítsen elindulni az úton! Hivatkozz a blogra, cserébe díjmentes állapotfelmérést és táplálkozási tanácsokat kapsz, regisztráció és kötelezettség nélkül.

Ne vacillálj, bébi!
Mindjárt itt a bikini szezon!

Ezt fogod tenni ma munka után!

Sosincs itt a "megfelelő idő", hogy csinálj valamit, pedig gyakran épp emiatt halogatod, igaz? Kedves Pató Pál, egyszerűen csak indulj el onnan, ahol vagy, legyél bárhol is. Vezesd le a napodat, add ki a heti stresszt  Menj le az edzőterembe, és tombolj! Kezdj végre valamit magaddal! fitness.jpgTisztában vagy vele, hogy az életben a legtöbb kudarcot azok az emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel jártak már a sikerhez, amikor feladták a harcot? Pedig rendelkezünk a képességgel, hogy áttervezzük a világot az elménkkel, és a tetteink révén valóra váltsuk elképzeléseinket.

Az élet arra való, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle.
És mikor vagy a legfelszabadultabb?
Mikor jól érzed magad a bőrödben!

fitness3.jpgMinden ember hiú, még akkor is, ha váltig tagadja. Külső alapján érik meg mindenkiben az első benyomás a másikról. Nincs mit szépíteni rajta. Ha nem akarod, hogy pusmogjanak a hátad mögött, ahhoz foglalkoznod kell a testeddel, és elmenni edzeni!

Ugyan mindig lesz holnap, hogy elkezd, de a te döntésed, hogy holnap irigy akarsz-e lenni, vagy olyan, akire mások irigykednek! Ha az tart vissza, hogy nem tudod mihez és hogyan nyúlj, kérj segítséget egy személyi edzőtől. Nekik az a dolguk, hogy kikövezzék előtted az utad: edzés tervet írnak neked, és táplálkozási tanácsokkal is ellátnak. Nekem az Edző Centrum vezető edzője segített, ha a blogra hivatkozol nála, ingyenesen végzi el a regisztráció mentes állapotfelmérésedet. 

„Helló, én vagyok a benned rejlő lehetőség.
De szólíts csak lehetetlennek.”

(Nathan Filer) 

Így edz Nyári Dia, a Barátok közt Hannája

Kinéznéd ebből a lányból, hogy brutál sportot tol? Mi van, ha azt mondom, köze van az olimpiai erőemeléshez? Ezt figyeld!nyari_dia.jpg

Dia nem aprózza el a dolgokat, ha a testéről van szó – elvégre színészként igencsak abból él. Kő kemény CrossFit edzéseket nyomat! És, hogy miért pont ezt választotta megannyi másik, lányosabb sport közül?

Egyrészt, mert ha Póniországban szeretnél élni, akkor átlagemberként is meglesz rólad mindenkinek a véleménye, nemhogy közszereplőként. Másrészt pedig a CrossFit egy olyan edzés, ahol mindenki a saját ütemében fejlődhet, és nem érzi hátrányban magát, hanem olyan fizikummal van megáldva, mint Swarzenegger.nyari_dia2.jpg

Szóval, teljesen élvezhető egy ilyen tréning kezdőként is.
Mire vársz? CrossFitre fel!

Mit érdemes beiktatni a hasizom edzés mellé?

Hasizmunk, ahogy a többi izomcsoport szintén több funkciót lát el: segítségével tudunk előrehajolni, fontos szerepe van a légzésben, megtámasztja a csípőt, és segít a mozgásban is. Mivel elég fontos szerepeket kap, akár kétnaponta bátran bele tudsz tenni az edzéstervedbe egy jó kis hasazást! Mellé bicepsz edzést ajánlok, a kettő együtt nem annyira megterhelő.has2.jpg

Mikor hasazásról van szó, egyből mindenki a felülésre és a hasprésre gondol. A variációi már kevesebbeknek jut eszébe mellé, másféle gyakorlatok pedig csak nagyon keveseknek.

Nézzünk hát néhány alternatívát a hasizmok edzésére:
- térdemelés függeszkedve
- csípőemelés fekve
- törzsfordítás kézi súllyal/bottal
- törzshajlítás kézi súllyal/bottal
- padon való térdfelhúzáshas.png

Ami pedig a bicepszet illeti
- húzódzkodás keskeny fogással
- koncentrált karhajlítás kézi súlyzóval ülve/döntött padon
- karhajlítás Scott-padon rúddal/kézi súllyal
- karhajlítás állva felsőfogásban rúddal/kézi súllyal
- karhajlítás francia rúddal

Az edzés végén ne felejtsd el jó alaposan lenyújtani a hasizmokat,
különben másnap nehézkes lesz kikelned az ágyból!

süti beállítások módosítása