Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Csajok, ezért kell edzenetek!

2017. április 26. - KissLifeGym1

Darázsderék, markolni való formás segg, feszes combok.
Akár jó nő is lehetnél, ha nem lennél lusta és/vagy nem dőlnél be a parasztvakításoknak. A szép testet bármennyire hihetetlen, nem a jóIsten adja ám, meg kell érte dolgoznod, szivi. Irány a terem!toldi2_2.jpg

Az, hogy elveszik a nőiesség attól, ha súlyokkal dolgozol, nemhogy mítosz, hanem egyenesen baromság. Ha valaki azt mondja neked, hogy szimpla erősítő edzésektől úgy néznél ki, mint egy pasi, az ostoba. Vegyük példának Toldi Zsuzsit, aki több fitness versenyen bebizonyította már, hogy egy edzett női test mennyire dögös tud lenni. A nőiesség tehát nem kifogás a puhányságra!
toldi.jpg

(A képen Toldi Zsuzsi)

A súlyzós edzésektől sokkal tónusosabbak lesznek az izmaid, a melled pedig ennek köszönhetően nem eltűnni fog, hanem meg fogja emelni az alatta lévő mellizom! És az is botorság, hogy csak ezt, vagy csak azt szeretnéd formálni. Minden izomcsoportot egységesen kell edzeni, másként aránytalan lesz a munkád gyümölcse.

Ha nem tudod hogyan is kezdj hozzá az alakreformhoz, vagy nem olyan ütemben haladsz, ahogy szeretnél, akkor kérd személyi edző segítségét! Nyugodt szívvel ajánlom neked az Edző Centrum trénereit. Ha tényleg szakmai útmutatásra van szükséged, velük biztosan nem fogsz mellé!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr8312453961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása