Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Elég jó a segged az új netes őrülethez?

2017. május 10. - KissLifeGym1

Az internet sok mindenre jó, kiváltképp az épp aktuális agymenések kinyilatkoztatására. A legújabb ilyen polgárpukkasztás a cheekyexploits nevet viseli - de vajon elég formás hozzá a te feneked is?

cheekyexploits_2.jpg

Anno a plank is úgy robbant be a köztudatba, hogy a leglehetetlenebb helyeken plankoló infantilisek képei árasztották el a világhálót - legtöbbjük nem is tudott róla, hogy a fotók készítése közben végig a core izmaira edzett.

Valószínűleg ezt a segg mutogatósdit is valami felelsz vagy mersz játék indította el. De a plankal ellentétben ennél a hóbortnál már észlelhető némi tudatosság.

cheekyexploits_1.jpg

Egy zsíros bödönt, vagy egy narancsvidéket
senki sem mer mutogatni! 


Így végre itt egy olyan divathepp, ami testedzésre készteti szimpatizánsait! Ami viszont bazi érdekes, hogy legalább annyi srác kap az alkalmon mutogatni a fenekét, mint lány. Mit gondolsz, a te segged hány lájkot kapna?

cheekyexploits_3.jpg

Nem érzed elég tónusosnak segged a mutogatáshoz?


Jelentkezz be egy far formáló személyi edzésre a Kiss Life Gymbe!

Egyeztess időpontot az info@kisslifegym.hu címen, és h
ivatkozz a blogra!

Cserébe regisztráció- és díjmentesen felmérik az állapotodat, és segítenek elindulni, hogy amikor megosztod a világgal feneked, az imádom és a hűha gombokat nyomassák a fotó alatt rongyosra!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr8412493401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása