Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Kalóriagyilkos edzés

2017. május 24. - KissLifeGym1

Amilyen gyorsan szaladnak fel ránk a kilók, olyan nehezen szabadulunk meg tőlük. Ha igazán hatékonyan szeretnéd eltűntetni a zsírréteget, nem elég odafigyelned az étkezésre, és a végtelenségig kardiozni. A képletbe még egy fontos tényezőt is be kell iktatnod: 

fat_1.jpg

Az evidens, hogy kevesebb kalóriát kell bevinned a szervezetedbe, mint amennyit az felhasznál a nap során. Ha pedig több izmot pakolsz magadra, akkor még több kalóriára lesz süksége az optimálus működéshez.

Tehát, sokkal produktívabb lesz az edzésed, ha az egész testet átmozgató gyakorlatokat végzel a kardio és az aerob mozgás mellett!

joga.jpgIlyen például a TRX és a kettlebell.

Csoportos óra keretein belül is űzheted, ha kell a húzóerő és az útmutatás. Ha pedig úgy érzed egyedül is boldogulsz, akkor szabadon végezhetsz ilyen jellegű gyakorlatokat az edzőtermekben. c700x420.jpg

KissLife Sportközpontban minden segítséget megkapsz hozzá, hogy igazán eredményes legyen a fogyásod, miközben izmosodsz!

Sőt, ha a blogra hivatkzol, díjmentesen és kötelezettségek nélkül felmérik az állapotodat, és hasznos táplálkozási tanácsokkal is ellátnak! 

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr8112537835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása