Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Te végig tudod csinálni a légiós edzést?

2017. május 25. - KissLifeGym1

Mi egy idegenlégiós ismérve? Végtelen tűrő- és állóképesség. Elgondolkodtál már azon, hogy érik el ezt a szintet? Nem kell tovább találgatnod, elhoztuk neked a szuperkatonák titkát!
legio3.jpg

A hét első 5 napjában kő kemény másfél órás edzéssel kezdik a reggelt.

Először futnak, majd saját testsúlyos gyakorlatokkal bombázzák izmaikat – amit a nem túl változatos gyakorlatok tükrében nem egy edző tart, hanem egy úgynevezett napos.

legio2.jpgFutás alatt pedig cirka 15 kilométert érts, teljes menetfelszerelésben - ami nem kis plusz súlyt ró a katonákra.

Nincs olyan náluk, hogy bemelegítő rész, sem gyalog galopp. Kő kemény futás van, váltott útvonalakon - ami azért fontos, hogy kialakuljon a fizikai- és mentális alkalmazkodásuk mindenfajta terepre.
legio4.jpg

Visszaérkezve a laktanyához pedig a saját testsúlyos gyakorlatoké a terep.

Hogy milyen sorrendben követik egymást a gyakorlatok, az a naposra van bízva. De mindenképp szerepelnie kell benne has gyakorlatoknak, fekvőtámasznak, húzódzkodásnak, és láb nélküli kötélmászásnak is.

Edzésmódszert tekintve pedig a piramis módszertől kezdve a köredzésen át mindent felvonultatnak! legio.jpg

Délutánonként pedig erőnlétnövelő gyakorlatokat végeznek, önállóan. Ehhez viszont már kapnak mankót, egy fitness világban szakavatott társuktól.

Étkezés szempontjából a menza kosztra kénytelenek hagyatkozni, valamint semmiféle táplálék kiegészítőt és fehérje port nem használhatnak.

Ha légiós nem is leszel, izmos tested még lehet!
Nem kell más hozzá, mint elszántság és egy jól felszerelt, modern edzőterem!

Gyere a KissLife Sportcentrumba!
Itt minden eszközt megadunk egy hatékony edzéshez!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr312539727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása