Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Mennyire eredményesek a 30 napos kihívás programok?

2017. június 04. - KissLifeGym1

Te hány ilyen programot próbáltál ki? Kiváltotta az ígért hatást? Van néhány buktatója ezeknek a 30 napos kihívásoknak. Mutatjuk mik azok! 30-napos-1.jpg

Ezeket nyilván azok számára találják ki, akik nem igazán fordítanak időt a testmozgásra. Ehhez képest nem írják le melyik gyakorlatot miként kell preventíven és helyesen kivitelezni.

Ahogy azt sem, hogy lehet bemelegíteni és lenyújtani az adott izmokat. 30-napos-2.jpg

Tény, hogy ezek a programok szem előtt tartják a fokozatos terhelés elvét, ám egy abszolút inaktív szervezet számára még így sem reálisak! Hiszen a mozgásszegény emberek nem fogják tudni tartani az emelkedő ismétléseket – és kudarcélmény lesz számukra a testedzés.

Ha pedig egy már edzett személy végzi, számára olyannyira nem lesz kihívás egyik gyakorlat sem, hogy szintén nem ér el vele eredményt. core2.jpg

A legtöbb program csak minimális pihenőidőt ad, vagy még annyit sem – ami a regenerálódás rovására megy, és sérülés veszélyes nem is kicsit.

Az pedig abszolút parasztvakítás, hogy ezzel a 30 nappal megváltod a világot! Hiszen egyrészt csak 30%-át adja a testmozgás alakunkhoz, a maradék 70%-ot az ékezéssel tudjuk formálni! Akin pedig súlyfelesleg van hiába lenne izmos, a háj alatt nem látszik!

hasizom.jpg

Ahol viszont nem hagyják az edzők szó nélkül,
ha nem jól állsz oda a gyakorlathoz,
az a KissLife Fitness & Gym!


Professzionális szakértelem, klimatizált és jól felszerelt edzőterem, barátságos hangulattal vár téged a Bikás parkban - minden 11. kerületinek és a környékbelieknek is erősen ajánlott!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr8112559547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása