Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Anorexiára buzdít egy divatcég új kampányában

2017. május 09. - KissLifeGym1

Tavaly augusztusban már volt egy hasonló, egyfajta gerilla marketingje a cégnek, amikor szándékosan elcsúsztatták a ruhaméretek számozását - fogyásra buzdítva ezzel a márka szerelmeseit. De a mostani húzásuk még ennél is mocskosabb!zara.jpg

Csontsovány lányokkal hirdeti a kerek idomokat a Zara új kampányában. Így is minden harmadik nő testképzavaros, aminek a trendóriás új plakátjai mintegy melegágyul szolgálnak.

Ciki dagadtnak lenni, gáz papírvékonynak lenni,
akkor mégis mi a norma?

A test nem egy matematikai számsor,
amiből átlagot vonhatunk!
 

zara2.jpg

A tested, a te döntésed!


Ami viszont biztos, hogy az elhízás cukorbetegséghez és keringési zavarokhoz vezet, az ultravékonyság pedig sorvadásos betegségekhez. A tökéletes megoldás, ha egészségesen táplálkozol, és rendszeresen sportolsz! 

Az Edző Akadémia szakképzett trénereihez bizalommal fordulhatsz segítségért! Nekem is ők mutatták meg, hogy az önsajnálat helyett tudok tenni azért, hogy jól érezzem magamat a bőrömben!

nike-fitness-app-friends-copy.jpg

Hivatkozz a blogra, és díjmentes állapotfelmérést biztosítanak a számodra - mely során hasznos táplálkozási tanácsokkal is ellátnak.

Egyeztess velük időpontot az info@edzocentrum.hu mail címen, hogy tényleg boldogan mosolyoghasson vissza arcod a tükörből!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr1712493565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása