Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Bébiétel diéta - új trend, vagy csak polgárpukkasztás?

2017. május 11. - KissLifeGym1

Mikor azt gondolod minden nonszensz diétát feltaláltak már, jön ez a Jennifer Aniston, és bébipapival fogy. De tényleg hatásos, vagy csak egy új celeb edző próbál vele címlapra kerülni?aniston.jpgTracy Anderson vagy nagyon tud valamit, vagy iszonyat mód ki akarja használni az ostobákat. A hollywoodi sztáredző gondolt egyet, és a mára egyre evidensebbé váló zöldség-gyümölcs tápanyagbevitel helyett a felnőttek bébiétel fogyasztása mellett kardoskodik.

Való igaz, hogy valamennyi táplálkozási tanácsadó szerint többször kell keveset enni, de hogy 3 étkezést is babakajával váltson ki bárki is, elég agyament ötletnek tűnik. Noha egy üveg bébipapi minimális kalória tartalommal bír, 125-190 grammnyi pépről beszélünk. Tényleg elűzné az éhséget?aniston2.jpg

Akárhogy is, Jennifer Aniston erre esküszik. Persze, a diéta mellett a sport is az élte része! Rendszeresen fut, és jógázik is.

Tényleg egészséges, hatékony diétával szeretnél nekikezdeni az életmódváltásnak? Írj egy mailt az info@kisslifegym.hu mail címre, hivatkozz a blogra, és cserébe díjmentes táplálkozási tanácsokkal lát el a Kiss Life Gym terem vezető személyi edzője! 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr8312496463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása