Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Ha ezt az edzést kihagyod, hamarosan az egészséged bánja!

2017. június 05. - KissLifeGym1

Pumped Gabónak hála, mára kevesebben bliccelik el a láb napot. Azonban, lábainkat edzeni nem csupán az esztétika miatt érdemes, hanem egészen más miatt fontos! Te tudod mi az?legday.jpgTe mekkora súlyokkal dolgozol? De tudod mit? Nem is kell ilyen messzire menni: hány kiló vagy?

Ne érts félre, nem személyeskedni akarunk! Viszont gondolj bele, hogy a lábaidnak el kell bírnia a súlyodat! Minél többet edzel, annál nagyobb lesz az izom- és így a testtömeged is – ez evidens, ugyebár.

legday3.jpgEnnek tekintetében pedig, ha kis cingár lábaid vannak, mégis hogy birkóznának meg folyamatosan gyarapodó súlyoddal?

Futhatsz te bármennyit a futógépen, vagy tekerheted ájulásig a bringát - teljesen más inger éri a súlyzós edzéstől lábizmaidat. Ráadásul a nagy súlyok mozgatása megemeli a tesztoszteron szintet is, így még inkább meg tudod támogatni az izomépítést!

legday2.jpg

Kelenföld környékén laksz?

Akkor a KissLife Sportközpont miattad jött létre!


Klimatizált, jól felszerelt, modern edzőterem. Barátságos hangulat, profi személyi edzői segítséggel! - Kell ennél több?

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr8912560207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása