Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Zsírégető és salaktalanító negatív kalóriaforrások a mindennapokra

2017. június 16. - KissLifeGym1

Tudtad, hogy vannak olyan zöldségek és gyümölcsök, amik megemésztésével több energiát használsz el, mint amennyit beviszel vele? – Ráadásul több jótékony hatása is van! Hoztunk néhányat neked! fogyas_zoldseg.jpg

Nagyon jó rost források, alacsony a kalóriatartalmúak, többjük salaktalanít is, és zsírégető hatása is van!

Ilyen például a paprika!
A benne rejlő C-vitamin nem csak egészségünkhöz járul hozzá, de fokozza a zsírbontás folyamatát is! – És rostokban gazdag!
kaposzta.jpg

Káposzta
Abszolút nem tartalmaz zsiradékot, viszont a magas rosttartalmának köszönhetően emésztésünk felgyorsul tőle. – És azt tudtad, hogy gyulladás csökkentő és méregtelenítő hatással is bír?

Karalábé
Javítja szervezetünk oxigén ellátását, fokozza anyagcserénket, és erősíti az immunrendszert! – És nem mellesleg stresszoldó hatása is van.

Alma
Nem csak elősegíti az emésztést, de zsírégető tulajdonsággal is rendelkezik – és visszaveti a rákos sejtek kialakulását is!
alma.jpg

 

 Ne feledd, tested alakisága az étkezésen múlik 70%-ban!


Szeretnél még a fentiekhez hasonló, hasznos táplálkozási tippeket a magadévá tenni? Irány a 11. kerület szívében a Bikás park vásárcsarnokának emelete!

A KissLife Sportcentrum
trénerei szakképzettségükkel
a segítségedre lesznek!


Sőt, ha a blogra hivatkozol, kötelezettség- és díjmentesen
felmérik jelenlegi állapotodat!

hetfotoledzek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr9812599361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása