Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

#hétfőtőledzek #kisslife #motiváció Te tudod mire jók az izotóniás italok? ➡ http://tinyurl.hu/RBtR/

2017. június 25. - KissLifeGym1

19534345_678554779001799_189582257332158464_n.jpg_568x568

kisslifegym készítette ezt a képet.

Ezt edd a csirkemell mellé!

Gyerekkorunk egyik nagy kedvence a krumplipüré. Akkoriban még baromira nem foglalkoztunk vele, hogy mennyire telített zsírokkal, és mennyire tele van szénhidrátokkal - bezzeg most, mi? Mutatunk egy egészségesebb alternatívát, amit imádni fogsz! krumpli.jpg

Kóstoltad már a karfiolpürét?
Semleges ízével és lágy állagával minden húshoz passzol! 

A pépes krumplival 288 kalóriát viszel be a szervezetedbe, 51 gramm szénhidrátot, és 8 gramm zsírt. Ezzel szemben a karfiolpüré csak 69 kalóriát, 12 gramm szénhidrátot, és csak 2 gramm zsírt tartalmaz. karfiol.jpg

Amire szükséged lesz hozzá:
- 1 fej karfiol
- 3 púpozott evőkanál kókuszzsír
- 1 csokor petrezselyem
- só és szerecsendió ízlés szerint

Így készítsd el:
A rózsákra szedett karfiolt főzd puhára sós vízben, majd kb 1 dl vizet hagyva az alján a többit öntsd le róla - így krémesebb lesz az állaga a pépének. Reszeld rá a szerecsendiót és turmixold hozzá a kókuszzsírt, és a petrezselymet. karfiol2.jpg

A 11. kerület szívében pedig remekül tudod hasznosítani a karfiolpürével magadhoz vett energiát! Tudunk egy edzőtermet, ami modern és jól felszerelt, ráadásul profi szakmai segítséget is biztosítanak a számodra!

KissLife Sportcentrum

Élni sohasem késő!

hetfotoledzek.jpg

Alternatíva az állig húzásra

Noha az állig húzás igazán megdolgoztatja a vállizmokat, közben nem hat túl preventíve ízületeinkre. Ahelyett azonban, hogy feladnánk egy olyan gyakorlatot ami kidolgozottabbá és szélessé teszi vállunkat, mutatunk egy hasonlóan hatékony opciót!
allighuzas.jpgÁllig húzás helyett válaszd inkább a oldalemelés egy variánsát – kevésbé teszed ki vele traumának vállöved belső részét.

Hogy megkönnyítsd a dolgod és magabiztosan elsajátítsd a gyakorlatot, használhatod hozzá a ferde padot, a függőlegesnél egyel lentebbi rovátkába akasztva. Feküdj rá mellkassal és úgy végezd a gyakorlatot. 

tarogatas.jpg

Kivitelezés
Enyhén dőlj előre – hogy a trapéz és a középső delta izmok dolgozzanak, egyenes háttal.

Végezz oldalemeléseket úgy, hogy a legfelső ponton kicsit megtartod a pozíciót – ez minél inkább vízszintesen van a talajjal, annál produktívabb a gyakorlat végzés

  Ahol pedig a 11. kerületben definiálttá alakíthatod válladat, az a 

KissLife Fitness & Gym!

Modern, jól felszerelt, klimatizált és barátságos edzőterem,
profi szakmai segítséggel!

hetfotoledzek.jpg

Belefér-e a felvágott egy rendes diétába?

Cukor, szőlőcukor, dextróz… vajmi kevés az olyan felvágottas vákuumcsomagolás, aminek a hátulján ne lenne feltüntetve valamelyik. De mi van, ha diétázom? Ennyi belefér? felvagott2.jpg

A gyárakban ahol a felvágottak készülnek nem arra törekednek, hogy értékes tápanyagokkal spékeljék meg őket. Minél kevesebb pénz- és időráfordítással minél ízletesebb húsokat akarnak előállítani a fogyasztók számára.

Attól, hogy csirke- vagy pulykamell sonkáról beszélünk, még nem tartalmaz több a szervezet számára fontos anyagot, mint egy mezei sertéspárizsi. Gyártásuk során olyan összetevőkkel rakják tele, amikhez elengedhetetlen a cukor hozzáadása.
felvagott.jpg

Hogyha nem tudsz lemondani a felvágottakról, akkor a prémium kategóriás termékeket kell keresned – amik viszont nem idomulnak minden háztartás konyhapénzéhez, borsos áruk miatt.

Egy minőségi húskészítményt a következőkről ismersz fel:
Alacsony benne a hozzáadott zsír- és só mennyiség, 80% feletti a fehérje tartalma.

szendo.jpg

Ne feledd, tested formája 70%-ban azon múlik, hogyan étkezel! Az edzéssel csak a maradék 30%-hoz járul hozzá. Ahhoz viszont tudunk egy jól felszerelt edzőtermet, ami klimatizált és barátságos hangulatú, profi szakmai segítséggel!

A 11. kerület szívében csak rád vár a

KissLife Sportcentrum!

hetfotoledzek.jpg

 

 

Kagyló plank a formás popsiért!

Kerek feneket szeretnél, de elveszik a kemény munkától a kedved a már megszokott gyakorlatsorok? Van még a nap alatt: elhoztuk neked a kagyló plankot, ami egy nagyon produktív, kevésbé szokványos popó formáló gyakorlat! popsi.jpg

Így kezdj neki
Feküdj le oldalt a talajra, támaszkodj meg az alsó alkarodon és a másik kezedet pedig tedd rá a csípődre. A lábaidat térdig húzd fel úgy, hogy a lábfejeid a hátad mögött legyenek.

Ne lógasd a fejed, tégy úgy mintha a gerincoszlop meghosszabbítása volna! Törzsed legyen végig egyenes, a csípőd pedig feszes. 

popsi2.jpgA következőképp dolgozz
Tárogass a felső lábaddal - de izomból, ne pedig lendületből! Ügyelj rá, hogy a gyakorlat végzése alatt a tested ne forduljon el, végig legyen feszes a tartásod.

Folyamatosan csináld a tárogatást legalább 1 percen át az egyik, majd a másik oldalra is. Minél több ismétlést végzel, annál látványosabb eredményt tudsz vele produkálni!

popsi3.jpg

Kelenföld környékén laksz?

A KissLife Sportközpont

egy jól felszerelt és modern edzőterem,
ahol 
minden adott
egy kemény fenékreformhoz!
 hetfotoledzek.jpg

 

Mennyit ér meg egy színésznek az egészsége?

Emlékszel még az alacsony, duci srácra Channing Tatum oldalán, ahogy együtt tevékenykedtek a Jump Streeten? A fiatalemberre, Jonah Hillre az utóbbi néhány hónapban már szinte rá sem ismerni!

jonah_hill.jpg

(Jump Street 21)

Jonah-t gyakorta látjuk a kis köpcös szerepében tetszelegni. Ám több olyan munkát is elvállalt, mikor jócskán fel kellett még ehhez képest is rántani magára a kilókat.

Aztán egy következő alakításhoz megint le kellett adnia testtömegéből.

jonah_hill3.jpg

(Haverok fegyverben)

A yo-yo effektus tehát a színészt nem kísérti, mint a legtöbb fogyni vágyót, hanem direktben idézi elő saját magának.

Bizony, nem lehetetlen mindannyiszor megharcolni a fogyással és a hízással, ám testünket megviseli a folyamatos változás - te tudod, hogy milyen hatással van a szervezetünkre?  Megnöveli a szív- és érrendszeri problémák lehetőségét.jonah_hill2.jpg

A színészek tehát akár még az egészségüket is beáldozzák munkájuk kedvéért. Viszont mi, átlag emberek rendezettebb körülmények között élhetjük mindennapjainkat - jól érezve magunkat a bőrünkben!

Szeretnél elégedetten és magabiztosan visszamosolyogni a tükörből?
Gyere a 11. kerület szívébe,
és dolgozz meg az álom formádért!

KissLife Sportcentrum

A hely, ahol minden megvan egy kemény edzéshez!
Klimatizált, modern és jól felszerelt edzőterem, profi segítséggel!

hetfotoledzek.jpg

süti beállítások módosítása