Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Így eddz, ha combról szeretnél fogyni!

2017. május 16. - KissLifeGym1

Túl vastag a combod, és a segged is elég méretes? Célzottan szeretnél fogyni ezekről a helyekről? Van rá mód, ha tényleg kitartó vagy!fat2.jpgElőre bocsájtanám, hogy kimondott „helyi zsírégetés” nem létezik. Ellenben, ha néhány szempontot szem előtt tartasz, akkor képes leszel elérni a kívánt hatást!

Hogyha izmot építesz, több lesz a kalóriaigényed.


Tehát, a zsírégetés hatékonyabb,
ha erősítő edzéssel egészíted ki 
az aerob mozgást.

fat3.jpgEleinte látszólag vaskosodni fognak a már amúgy is kényes részek – de ez a folyamat része! Előbb izom épül, amiről elég majd a zsír.

Az étkezésed során pedig inkább fehér húsokat, zsírszegény ételeket fogyassz, és kerüld a finomított szénhidrátokat.

fat.jpgHogy hatékony legyen az edzés, és hamarabb elérd a kitűzött célt, érdemes személyi edző segítségét igénybe venni.

A KissLife Fitness & Gym személyi edzőinél szakértő kezekbe kerülsz!

Hivatkozz a blogra, hogy díjmentesen felmérjék állapotodat, és hasznos táplálkozási tanácsokkal lássanak el. Regisztráció- és kötelezettségek nélkül, az info@kisslifegym.hu mail címen egyeztethetsz időpontot.

Az élet arra való, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr112508451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása