Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Megérkezett a Tinder edzős alteregója

2017. május 21. - KissLifeGym1

Nem könnyű edzőpartnert találni. Vagyis, nem nehéz, de olyat aki tényleg partner lesz, és húzóerő… na, olyan nem terem minden bokorban. De már erre is van egy applikáció, öcsém!

gymder.jpgMíg a Tinder egy szexpartner kereső app, a Gymdert megalkotói edzőpartner kereső programnak szánták. Más kérdés, hogy tényleg rendeltetésének megfelelően élnek-e vele a felhasználók.

Hiszen a Gymder már eleve egy szűrt rendszer. Ott már azért fittebb kiállással rendelkező embereket találsz – meg olyanokat, akik tényleg azok szeretnének lenni, és tenni akarnak érte!

gymder2.jpgItthon azonban ez az applikáció még nem kapott lángra. Viszont, ha bele gondolsz, egy személyi edző még nagyobb húzóerő lehet!

Mert ugye ő kimondottan veled foglalkozik, és arra összpontosítja minden energiáját, hogy minél hatékonyabban tudjátok megmunkálni a testedet, és folyamatosan motivál, hogy a célod szorosan a szemed előtt lebegjen.

gymder3.jpg

Gyere a KissLife Fitness & Gymbe, ahol professzionális személyi edzők támogatják meg fejlődésed!

Hogyha az időpont egyeztetésnél az info@kisslifegym címen a blogra hivatkozol, kötöttség- és díjmentesen felmérik az állapotodat, és hasznos tanácsokkal is ellátnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetfotoledzek.blog.hu/api/trackback/id/tr912518795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása