Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Durván megkülönbözteti a testalkatokat új kampányában a Dove

2017. május 14. - KissLifeGym1

Egyik fő mottójuk szerint segíteni akarnak a nőknek, hogy szépségüket ők maguk határozzák meg. Valószínűleg az új kampányukkal is hasonló üzetet próbáltak közvetíteni, de a testalkatokat megformázó flakonok sokaknál kiverték a biztosítékot.
dove.jpg

Azért örvend nagy népszerűségnek a Dove, mert mindig figyelt arra, hogy termékeit reklámozva a legkülönfélébb testalkatú és etnikumú modelleket vonultassa fel. Igyekeztek rámutatni, hogy a termékeik mindenki számára ugyanolyan hatásosak.

Pont erre ment ki a játék akkor is, mikor új kampányukban 7 különböző testalkatnak megfelelő flakonokban dobták piacra testápoló termékeiket. A köznyelvnek ebből az jött át, hogy a topmodelleknek a vékony flakonos kell, a dagik meg vegyék meg a termetes dobozokat.

Az élet valódi lényege, hogy
TE jól érezd magad a bőrödben!

 dove2.jpg

Szeretnél elégedetten belenézni a tükörbe?
Sok mindent kipróbáltam már, és több edzőteremben is megfordultam. Látványos eredményt viszont a Kiss Life Gymben vett személyi edzések során értem el!

Egyeztess velük időpontot egy személyes konzultációra az info@kisslifegym.hu címen, és ha a blogra hivatkozol díjmentesen, kötelezettségek nélkül felmérik az állapotodat, és táplálkozási tanácsokkal is ellátnak.

Most akkor ehetek este 6 után, vagy sem?

Ez egy olyan téma, amire két embertől általában háromféle válasz érkezik. De a titok nyitja valójában a hozzáállásban rejlik, hogy fogyni szeretnél-e, vagy az egészség megőrzés miatt foglalkoztat-e a kérdés?6utan.jpgMerthogy, az egészséges ételek van, hogy hizlalnak; a diétásak pedig nem feltétlen egészségesek.

Ez „az este 6 után már ne egyél, mert hízni fogsz…” néphiedelem úgy kapott szárnyra, hogy alvás közben a gyomrot terheli az étel, amit lefekvés előtt nem emésztett meg. Ezért találták ki ezt a bűvös 6 órát – este 8-9 előtt kevés felnőtt tér nyugovóra, így szervezete még fel tudja dolgozni a vacsoráját.6utan2.jpg

Rántsuk le a leplet!


Fehérjét, teljes kiőrlésű gabonákat, és friss zöldségeket – tehát lassan felszívódó szénhidrátokat, nyugodtan ehetsz este 6 után is! Amivel éjszaka a gyomrod nem bír el, az gyümölcs, a fehér cukor, és a lisztes készítmények.

Ideális az volna a célodtól függetlenül,
hogy a napi étkezést 5 felé bontsd.

Nem véletlen ám, hogy a gyerekeknek is van tízórai meg uzsonna a fő étkezések között. És a táplálkozási tanácsadók szerint az sem árt, ha nagyjából ugyanazokba az időintervallumokba időzíted őket.

Táplálkozási tanácsokban a Kiss Life Gym vezető személyi edzője az ász! Ha a blogra hivatkozol, díjmentesen lát el velük, és az állapotodat is felméri! Regisztráció nélkül, e-mailben tudsz időpontot egyeztetni vele az info@kisslifegym.hu címen.

Hátfájós vagy? - Ezekkel a gyakorlatokkal véget vethetsz neki!

Fáradékonyság, hát- és derékfájás, esetleg nyak környéki görcsök kínoznak? Elsősorban a helytelen testtartásból fakadó problémák – de a jó hír, hogy van megoldás! plank1.jpgFőként az ülő munkát végzőknél gyakoriak ezek a fájdalmak. Lehet akármilyen hiperszuper forgós masszázs fotelod az irodában, 6-8 órán át képtelenség egy helyben ülni – így a legkülönfélébb pózokat veszi fel a gerinced.

Ez a fájdalom azért van,
mert az izmok a hosszú idejű tétlenkedéstől összehúzódnak,
és a hozzájuk kapcsolódó izmokat így megnyújtják.
 

plank.jpgVan néhány gyakorlat a tarsolyunkban, amikkel fellazíthatod ezeket a befeszült izmokat, és véget vethetsz a fájdalomnak!

Az egyik leghatásosabb a plank. Kezdetben csak néhány másodpercig tartsd ki, majd fokozd egészen fél percig. Csinálj belőle legalább 10 ismétlést, és érezni fogod a jótékony hatását.

Majd ereszkedj hasra, karok a fej fölött nyújtva. Emeld fel szép lassan a mellkasod és a karjaidat, fejed egyenes. Tartsd meg a pózt 20-30 másodpercig, és legalább 15 alkalommal ismételd meg.plank2.jpgEzután fordulj hanyatt a padlón, húzd fel a térdeidet – talpad a talajon, és végezz csípőemeléseket ha eredményt szeretnél, akkor legalább 15-20 koncentrált ismétléssel.

Elejét vennéd ezeknek a fájdalmaknak?


Kérj egy időpontot az info@edzocentrum.hu címen az Edző Centrum vezető edzőjétől egy személyes konzultációra. Ha a blogra hivatkozol, díjmentesen, kötelezettségek nélkül végzi. 

Bébiétel diéta - új trend, vagy csak polgárpukkasztás?

Mikor azt gondolod minden nonszensz diétát feltaláltak már, jön ez a Jennifer Aniston, és bébipapival fogy. De tényleg hatásos, vagy csak egy új celeb edző próbál vele címlapra kerülni?aniston.jpgTracy Anderson vagy nagyon tud valamit, vagy iszonyat mód ki akarja használni az ostobákat. A hollywoodi sztáredző gondolt egyet, és a mára egyre evidensebbé váló zöldség-gyümölcs tápanyagbevitel helyett a felnőttek bébiétel fogyasztása mellett kardoskodik.

Való igaz, hogy valamennyi táplálkozási tanácsadó szerint többször kell keveset enni, de hogy 3 étkezést is babakajával váltson ki bárki is, elég agyament ötletnek tűnik. Noha egy üveg bébipapi minimális kalória tartalommal bír, 125-190 grammnyi pépről beszélünk. Tényleg elűzné az éhséget?aniston2.jpg

Akárhogy is, Jennifer Aniston erre esküszik. Persze, a diéta mellett a sport is az élte része! Rendszeresen fut, és jógázik is.

Tényleg egészséges, hatékony diétával szeretnél nekikezdeni az életmódváltásnak? Írj egy mailt az info@kisslifegym.hu mail címre, hivatkozz a blogra, és cserébe díjmentes táplálkozási tanácsokkal lát el a Kiss Life Gym terem vezető személyi edzője! 

Ilyen, mikor The Rock trollkodik a teremben...

Rengeteg olyan videó kering a neten, amiben nemhogy hibásan végeznek gyakorlatokat, de egyenesen emeletes baromságokat művelnek az eszközökkel és a gépeken - és van, hogy The Rock nem hagyja szó nélkül.

Ha nem akarsz egy ilyen Facebookon keringő videóban helyet kapni - vagy egy másik hasonló nézettségűben, kérj segítséget, ha nem vagy biztos magadban!

A Kiss Life Gym termében semmi hasonló nem fordulhat elő - minden ottani személyi edző odalép, ha helytelen gyakorlat végzést lát. Sőt, ha a blogra hivatkozol, díjmentesen felmérik az állapotodat, és hasznos táplálkozási tanácsokkal is ellátnak.

Egyeztess velük időpontot az info@kisslifegym.hu mail címen, regisztráció- és kötelezettség nélkül!

"Az erő nem testi képességből fakad.
Forrása a rendíthetetlen akarat."
(Ghandi)

Elég jó a segged az új netes őrülethez?

Az internet sok mindenre jó, kiváltképp az épp aktuális agymenések kinyilatkoztatására. A legújabb ilyen polgárpukkasztás a cheekyexploits nevet viseli - de vajon elég formás hozzá a te feneked is?

cheekyexploits_2.jpg

Anno a plank is úgy robbant be a köztudatba, hogy a leglehetetlenebb helyeken plankoló infantilisek képei árasztották el a világhálót - legtöbbjük nem is tudott róla, hogy a fotók készítése közben végig a core izmaira edzett.

Valószínűleg ezt a segg mutogatósdit is valami felelsz vagy mersz játék indította el. De a plankal ellentétben ennél a hóbortnál már észlelhető némi tudatosság.

cheekyexploits_1.jpg

Egy zsíros bödönt, vagy egy narancsvidéket
senki sem mer mutogatni! 


Így végre itt egy olyan divathepp, ami testedzésre készteti szimpatizánsait! Ami viszont bazi érdekes, hogy legalább annyi srác kap az alkalmon mutogatni a fenekét, mint lány. Mit gondolsz, a te segged hány lájkot kapna?

cheekyexploits_3.jpg

Nem érzed elég tónusosnak segged a mutogatáshoz?


Jelentkezz be egy far formáló személyi edzésre a Kiss Life Gymbe!

Egyeztess időpontot az info@kisslifegym.hu címen, és h
ivatkozz a blogra!

Cserébe regisztráció- és díjmentesen felmérik az állapotodat, és segítenek elindulni, hogy amikor megosztod a világgal feneked, az imádom és a hűha gombokat nyomassák a fotó alatt rongyosra!

Anorexiára buzdít egy divatcég új kampányában

Tavaly augusztusban már volt egy hasonló, egyfajta gerilla marketingje a cégnek, amikor szándékosan elcsúsztatták a ruhaméretek számozását - fogyásra buzdítva ezzel a márka szerelmeseit. De a mostani húzásuk még ennél is mocskosabb!zara.jpg

Csontsovány lányokkal hirdeti a kerek idomokat a Zara új kampányában. Így is minden harmadik nő testképzavaros, aminek a trendóriás új plakátjai mintegy melegágyul szolgálnak.

Ciki dagadtnak lenni, gáz papírvékonynak lenni,
akkor mégis mi a norma?

A test nem egy matematikai számsor,
amiből átlagot vonhatunk!
 

zara2.jpg

A tested, a te döntésed!


Ami viszont biztos, hogy az elhízás cukorbetegséghez és keringési zavarokhoz vezet, az ultravékonyság pedig sorvadásos betegségekhez. A tökéletes megoldás, ha egészségesen táplálkozol, és rendszeresen sportolsz! 

Az Edző Akadémia szakképzett trénereihez bizalommal fordulhatsz segítségért! Nekem is ők mutatták meg, hogy az önsajnálat helyett tudok tenni azért, hogy jól érezzem magamat a bőrömben!

nike-fitness-app-friends-copy.jpg

Hivatkozz a blogra, és díjmentes állapotfelmérést biztosítanak a számodra - mely során hasznos táplálkozási tanácsokkal is ellátnak.

Egyeztess velük időpontot az info@edzocentrum.hu mail címen, hogy tényleg boldogan mosolyoghasson vissza arcod a tükörből!

Túl van a 80-on a világ legidősebb testépítő nagyija

A testépítés nagy önfegyelmet, szorgalmas kemény munkát, és kitartást igényel - Ernestine Shepherd 80 éves nő létérre a mai napig birtokolja ezeket az erényeket. Mi motiválja mégis mindennap ennyi idősen, hogy nyugdíjas évet pihenés helyett kemény edzésekkel töltse? fitnagyi2.jpg

Amerika büszkesége 56 esztendősen érzett magában elég ambíciót arra, hogy rendszeres sportra adja a fejét. Azóta minden reggel hajnal 3-kor kel, hogy legyen ideje tartani kemény edzéstervét: szigorú étrendet tart, 130 km-t fut hetente, és keményen teljesít az edzőteremben ismellette pedig bibliai idézeteket olvas.

Testépítő versenyeken vesz részt, mellette pedig csoportos edzéseket is tart – eleinte alig 10 főt oktatott, mára azonban már alig férnek be a terembe. Teljesítményével bekerült a Guinnes Rekordok Könyvébe, mint a világ legidősebb női testépítő versenyzője. Ernestine szerint a kor csak egy szám – és ezt naponta be is bizonyítja.  fitnagyi.png

Ha egy 80 éves nő képes ilyen teljesítményre,
te vajon mire vagy képes?

Ne találgass, ez nem barkóba.
Az élet arra való, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle!


Nekem a Kiss Life Gym vezető személyi edzője segített elindulni az úton. Hivatkozz nála a blogra, és cserébe díjmentes állapotfelmérést nyújt, hasznos tanácsokkal. Regisztráció nélkül, e-mailben tudsz vele időpontot egyeztetni az info@kisslifegym.hu címen.

A siker nem fogja lejjebb adni, ezért nekünk kell felemelkedni hozzá!

süti beállítások módosítása