Avagy hogyan Ne legyünk krónikus mozgáskerülők...

Hétfőtől edzek...

Hétfőtől edzek...

Megérkezett a Tinder edzős alteregója

2017. május 21. - KissLifeGym1

Nem könnyű edzőpartnert találni. Vagyis, nem nehéz, de olyat aki tényleg partner lesz, és húzóerő… na, olyan nem terem minden bokorban. De már erre is van egy applikáció, öcsém!

gymder.jpgMíg a Tinder egy szexpartner kereső app, a Gymdert megalkotói edzőpartner kereső programnak szánták. Más kérdés, hogy tényleg rendeltetésének megfelelően élnek-e vele a felhasználók.

Hiszen a Gymder már eleve egy szűrt rendszer. Ott már azért fittebb kiállással rendelkező embereket találsz – meg olyanokat, akik tényleg azok szeretnének lenni, és tenni akarnak érte!

gymder2.jpgItthon azonban ez az applikáció még nem kapott lángra. Viszont, ha bele gondolsz, egy személyi edző még nagyobb húzóerő lehet!

Mert ugye ő kimondottan veled foglalkozik, és arra összpontosítja minden energiáját, hogy minél hatékonyabban tudjátok megmunkálni a testedet, és folyamatosan motivál, hogy a célod szorosan a szemed előtt lebegjen.

gymder3.jpg

Gyere a KissLife Fitness & Gymbe, ahol professzionális személyi edzők támogatják meg fejlődésed!

Hogyha az időpont egyeztetésnél az info@kisslifegym címen a blogra hivatkozol, kötöttség- és díjmentesen felmérik az állapotodat, és hasznos tanácsokkal is ellátnak!

Így gyúrta szét magát Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a Buliszervíz című filmmel robbant be a köztudatba, még 2002-ben. Már akkor is piszok jóképű volt, ellenben a teste nem nyújtott különösebb látványt. Majd 2 évvel később jött a Penge 3 – Szentháromság, és a női bugyik nedvesek lettek, a pasik meg irigyekés tart ez azóta is. Lerántjuk a leplet! 

btc4.gif_500x276

(Ryan 2002-ben, az Én, és én, meg a tehén című filmben)

Az akkor húszas évei végét taposó színész 3 hónap leforgása alatt 11 kiló izmot rántott magára, heti 6 edzéssel. Idén tölti be a 40-et, de még mindig kirobbanó formában van! rr3.jpg

Ryan küzdősportot is űz, erő-állóképesség fejlesztő edzésekre jár, a teremben pedig átlagban 20-25-ös ismétlésekkel dolgozik, négyes szorzóval:
- felülés padon üresben, majd medicinlabdával,
- lábemelés rúdon lógva,
- kitörés (itt viszont 50-es az ismétlésszám, kézben 20 kg súllyal),
- felső fogásos nyomás 33°-os padon,
- szűk fogásos fekvenyomás rendes padon,
- katonai nyomás,
- tárogatás padon,
- döntött törzsű evezés,
- csigás lehúzás.

rr4.jpg

Ha személyre szabottabb edzéstervet szeretnél, az Edző Centrum vezető trénere lesz a te embered! Hivatkozz a blogra, hogy díjtalanul felmérje állapotodat és hasznos tanácsokkal lásson el!

Egyeztess vele időpontot kötöttségek nélkül az info@edzocentrum.hu címen, hogy a riválisoddá tedd Ryan Reynoldsot!

Hogy lesz egy bálnából fitness modell

Mi kell ahhoz, hogy egy ember ledobjon magáról több mint 50 kilót? Vasakarat, mérhetetlen szorgalom és önkontroll. Donnának sikerült 104-ről 52 kilóra billentenie a mérleget! Jelenleg fitness versenyekre jár, és modellkedik. Utána tudod csinálni?donna_gillie3.jpgEgészen az első munkahelyéig végig kísérte nagymértékű túlsúlya Donna Gilliet, a lányt, aki a 104 kilójával nagyon kilógott környezetéből. Sohasem vetett meg egy falatot sem, hiszen imádott enni.

donna_gillie.jpeg(Fotó: Daily Mail Online) 

Ám 7 évvel ezelőtt megelégelte a szúró tekinteteket, és hogy folyton összesúgnak a háta mögött: elkezdett odafigyelni étkezésére, és a testedzést is bevette a napi rutinjábastep and body pump, és zumba órákat látogatott. Az eredmény 2 év alatt 35 kiló mínusz.

Fogyása ekkor stagnálni kezdett, de Donna nem adta fel, inkább teljes életmódot váltott. donna_gillie2.jpg

És mikor elérte a bűvös 52 kilót, a plasztikai sebészek helyett személyi edzőhöz fordult, hogy testét definiálttá és tónusossá formálja.

Sokkal hatékonyabban járhatod be ezt az utat, ha a kezdetektől személyi edzővel dolgozol együtt!

A KissLife Fitness & Gym személyi edzői között szakértő partnerre találsz!
Egyeztess időpontot egy kötetlen tanácsadásra az info@kisslifegym.hu mail címen, és ha a blogra hivatkozol, díjmentesen felmérik állapotodat, hogy tudd honnan indulsz!

Maradandó egészségkárosodást okozó diéták

South Beach diéta, glikémiás terheléses diéta, vércsoport diéta... és még sorolhatnánk. Rengeteg divatdiéta van porondon mostanság, de csak kevesen gondolnak bele a kétes eredetű diéták árnyoldalába: visszafordíthatatlan kárt okozhatnak a szervezetben!zimany_linda3.jpgMinden diéta más, abban viszont mind hasonlít, hogy fontos tápanyagokat is megvonunk vele szervezetünktől. Ha hosszabb távon fennáll ez a hiányállapot, visszafordíthatatlan egészségkárosodást szenvedhetünk tőle.

Így járt Zimány Linda is, akinél laktóz- és glutén allergia alakult ki a különböző diéták miatt.

zimany_linda.jpgA hosszú távú önsanyargatásnak tehát nincs jó vége, és a diéták egybként is csak ideiglenes eredményt hoznak a mindennapokba.

Ha tényleg eredményt szeretnél,
teljes életmódváltásra van szükséged!
 zimany_linda2.jpg

Az Edző Centrum szakértő csapata kezében
nem futhatsz vakvágányra!

Kockázatok nélkül érheted el álomformád!

Egyeztess egy időpontot kötelezettségek nélkül az info@edzocentrum.hu címen, és ha a blogra hivatkozol, díjmentesen felmérik állapotodat a hasznos életmód tanácsok mellett.

Az elhízás megöli a spermiumokat

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a túlsúly nem egészséges. 30 éves kor felett pedig egyre kevesebb férfi lesz apa. Nem hinnéd, de van kapcsolat a 2 tényező között!

 tulsuly2_1.jpg

A téma nem alaptalan, hiszen amikor megnő a testzsír mértéke, az ösztrogénszint is fokozódik, a tesztoszteronszint (a férfi nemi hormon) viszont csökken.

Dr. Ahmad O. Hammoud és munkatársai 390 olyan férfit vontak be tanulmányukba, akik legalább 2 éve termékenységi kezelésekre járnak. Az eredmény megdöbbentő!

 tulsuly_1.jpg

Konzekvenciaként arra jutottak, hogy 3× olyan lassan mozognak az elhízott férfiak spermái, mint normál testalkatú társaiké. Tehát, ha gyermeket akarsz nemzeni, ideje eltűnteni a zsírpárnákat, barátom!

tulsuly3.png

KissLife Fitness & Gym személyi edzői segítenek legyalulni a súlyfelesleget, és hasznos tanácsaikkal támogatnak az életmódváltásban!

Hogyha a blogra hivatkozol, kötelezettségek nélkül és díjmentesen felmérik az állapotodat! Egyeztess velük időpontot az info@kisslifegym.hu címen, hogy segítsenek elkezdeni egy boldogabb, teljes életet!

5+1 tipp, hogy sikeresebb legyen a fogyásod

Minden ember más, és sok függ a genetikától is. De bármilyen keményen is izzadsz az edzőteremben, nem fog csoda történni egyik hétről a másikra. Azonban meg tudod támogatni a folyamatot, a következő trükkökkel: tulsuly.jpg

1.) Ne borítsd fel az anyagcseréd zabálással! Rágj meg minden falatot, hogy rendesen beinduljon az emésztésed.

2.) Naponta ötször étkezz! A reggelid legyen bőséges, lassan felszívódó szénhidrátokkal megtűzdelve – így kevésbé érzed megerőltetőnek, hogy kibírd az ebédig. Vacsorára pedig könnyű ételeket egyél, hogy mire aludni mész ne legyen már terhe a gyomrodnak.

tulsuly3.jpg 3.) Alakíts ki egy rendszert! Törekedj arra, hogy mindennap ugyanabban az időintervallumba essenek az étkezéseid, és az edzések is nagyjából egy időben legyenek mindennap.

4.) Éhesen sose intézd a bevásárlást! Másként sokkal nehezebb elkerülni, hogy olyan dolgokat pakolj a kosaradba, amiket normál esetben egyébként nem vennél meg. tulsuly2.jpg

5.) Ne feledkezz meg a folyadék utánpótlásról! Naponta legalább 3 literrel meg kell innia egy normál aktivitású embernek. Ha viszont sportolsz, akkor a mozgás során kiizzadt folyadékot is pótolni kell mellette – tehát megnövekszik a folyadékigény!

+1) Végezz erősítő gyakorlatokat! Minél több rajtad az izom, annál nagyobb a tested kalóriaigénye, így több zsírt tudsz elégetni – ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasznál a szervezet.tulsuly4.jpgAz önbizalom nem ujjak számában, ruhaméretben és testzsír százalékban mérhető. Hiszen akkor vagy igazán magabiztos, mikor elégedett vagy azzal, ami a tükörből nézz vissza rád.

Így eddz, ha combról szeretnél fogyni!

Túl vastag a combod, és a segged is elég méretes? Célzottan szeretnél fogyni ezekről a helyekről? Van rá mód, ha tényleg kitartó vagy!fat2.jpgElőre bocsájtanám, hogy kimondott „helyi zsírégetés” nem létezik. Ellenben, ha néhány szempontot szem előtt tartasz, akkor képes leszel elérni a kívánt hatást!

Hogyha izmot építesz, több lesz a kalóriaigényed.


Tehát, a zsírégetés hatékonyabb,
ha erősítő edzéssel egészíted ki 
az aerob mozgást.

fat3.jpgEleinte látszólag vaskosodni fognak a már amúgy is kényes részek – de ez a folyamat része! Előbb izom épül, amiről elég majd a zsír.

Az étkezésed során pedig inkább fehér húsokat, zsírszegény ételeket fogyassz, és kerüld a finomított szénhidrátokat.

fat.jpgHogy hatékony legyen az edzés, és hamarabb elérd a kitűzött célt, érdemes személyi edző segítségét igénybe venni.

A KissLife Fitness & Gym személyi edzőinél szakértő kezekbe kerülsz!

Hivatkozz a blogra, hogy díjmentesen felmérjék állapotodat, és hasznos táplálkozási tanácsokkal lássanak el. Regisztráció- és kötelezettségek nélkül, az info@kisslifegym.hu mail címen egyeztethetsz időpontot.

Az élet arra való, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle.

süti beállítások módosítása